(ВІДЕО) Держприкордонслужба отримала благодійну допомогу на суму понад 66 млн гривень

НАЗАД
10 вересня 2024 10:05

Техніку та матеріальні засоби на суму понад 66 млн гривень, за сприяння  компанії «МХП» та благодійного фонду «BGV», отримала днями Державна прикордонна служба України. Зокрема ДПСУ було передано 43 одиниці вантажної техніки (Iveco EuroCargo) та один фронтальний навантажувач, комплектуючі до БпЛА, 50 комплектів засобів РЕБ і 46,4 тонни м’ясної продукції.

Під час заходу заступник Голови Державної прикордонної служби Сергій Сердюк зазначив, що ДПСУ продовжує формувати підрозділи бригадного типу та разом з усіма Силами оборони захищає країну на Донецькому,  Харківському, Сумському напрямках й водночас забезпечує безпеку по всій ділянці кордону з російською федерацією та білоруссю.

Він додав, що вантажні автомобілі Iveco EuroCargo значно підвищать боєздатність прикордонних підрозділів, в першу чергу тих, які знаходяться на лінії зіткнення з противником. Вони нададуть змогу покращити систему логістичного забезпечення, доставки військово-технічного майна безпосередньо до місць несення служби.

Також Сергій Сердюк від себе та Голови служби подякував керівництву компанії, а також партнерам за надану допомогу й висловив сподівання на подальшу підтримку та співпрацю.

«Ми повинні сьогодні як бізнес, який працює та сплачує податки, виконувати і таку соціальну  складову як допомога Силам оборони. І хто б це не був - Національна гвардія, Державна прикордонна служба, або Збройні сили України, - ми повинні бути своєчасно там і допомагати тим, хто цієї допомоги потребує. Тож ми намагаємося допомагати всім, а особливо таким структурним підрозділам як ДПСУ, яка сьогодні дійсно на передовій, виконує свою пряму місію, працюючи з мирними країнами, а з іншого боку - має військові підрозділи, які захищають кордон саме з рф і які кожен день на війні. І це наш борг і це на обов’язок, і ми це робимо із задоволенням, тому що бути зі своєю допомогою своєчасно, бути там, де це потрібно, підвищувати обороноздатність і робити конкретні кроки для Перемоги - це для нас честь. Спасибі Державній прикордонній службі за те, що вони захищають країну, за те, що вони наближають Перемогу, а ми намагаємося допомагати», - сказав заступник головного виконавчого директора компанії «МХП» Юрій Мельник.

Своєю чергою Олег Пастущак - виконавчий директор благодійного фонду «BGV», зазначив, що співпраця фонду з Державною прикордонною службою України розпочалася раніше і саме цей проєкт вдалося реалізувати завдяки якісній кооперації з фондом «МХП – Громаді» та корпорацією «МХП» і спільно з іншими партнерами.

«Ми робимо все, аби укріпити наші північні і східні кордони. Для нас це завжди честь, честь завжди допомагати тим, хто перший дає відсіч ворогу, який, на жаль, зараз нещадно лізе в нашу країну», – зазначив він.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси